Köp softshelljacka från Arrak Outdoor

Softshell är ett material som passar mycket bra för utomhusbruk, speciellt för aktiviteter där inslag av hård vind är vanligt. En softshelljacka är mjuk, följsam och samtidigt ventilerande. Våra softshelljackor ger även ett bra regnskydd och torkar snabbt när de väl blir blöta.

Visa mer

Välj en softshelljacka av hög kvalitet

Det finns många anledningar till att välja en softshelljacka av oss. Vi har både allroundjackor som klarar av de flesta utmaningar samt jackor för dig som vill ha ett mer sportigt alternativ. Jackmodellen Akka är ett utmärkt exempel på en högkvalitativ allroundjacka. Den vattenavvisande softshelljackan klarar av 3 000 mm i vattenpelare. Jackan har dessutom ett flertal fickor och praktiska detaljer. Du hittar totalt sju fickor utspridda på strategiska platser, bland annat en stor ryggficka. Modellen Akka passar väldigt bra att kombinera med en tjocktröja, exempelvis en av våra fleecetröjor. Blir det för varmt så kan du alltid öppna fickorna för att få ut överskottsvärmen på ett effektivt sätt. Du hittar ett stort utbud av softshelljackor för herr och för dam hos oss.

Sportig softshelljacka för dig med aktiv livsstil

Vi på Arrak Outdoor är väl medvetna om att våra kunder har olika önskemål och behov, speciellt när det kommer till jackor. Därför har vi skapat ett sortiment med kläder som passar för olika ändamål. Hos oss kan du enkelt hitta en softshelljacka med en lite mer sportig inriktning. Modellen Pro 99 är en stilren softshelljacka som både är vind- och vattenavvisande. Våra softshelljackor är flexibla och följsamma i alla dina rörelser, något som alltid är uppskattat om man ska träna, åka skidor eller utföra någon annan typ av fysisk aktivitet utomhus.

Ett material med flera fördelar

Softshelljackor är tätt förknippade med ett gäng fördelaktiga egenskaper. Först och främst har du vind- och vattenskyddet. Softshell som material består av mikrofiber som har vävts mycket tätt och som även har fått ett skyddande yttre lager, en finish. Många softshelljackor har även ytterligare ett eller två lager, utöver själva softshellytan. Dessa kan bland annat hjälpa till att ventilera bort fukt och överskottsvärme, alternativt även hjälpa till att hålla kvar värmen beroende på vad jackan ska användas för. Vissa softshelljackor fungerar i princip som en alternativ version av lager-på-lager-principen. Självklart kan du även använda lager-på-lager-principen även med softshelljackor, exempelvis genom att kombinera jackan med en av våra fleecetröjor eller ett passande underställ.

Klä dig rätt med en softshelljacka

Föreställ dig att du går en promenad i skogen under hösten. Det är lite småkyligt och regnet hintar med sin närvaro, inte riktigt där än men nästan. Luften är naturligt fuktig och sval. Du känner dig torr, varm och bekväm i din outfit. Med raska steg tar du dig fram genom stigar, vandringsleder och grusvägar. Även när det väl börjar regna så känner du dig säker i din klädsel. Väl hemma är du lite svettig och fylld av energi från promenaden. Vägen till en lyckad promenad, eller egentligen till alla utomhusaktiviteter, är rätt kläder från start. En bra och högkvalitativ softshelljacka är bra utgångspunkt. Oavsett om du väljer en softshelljacka herr eller en softshelljacka dam kan du räkna med att våra jackor håller högsta kvalitet. Innanför jackan kan du antingen ha en enkel tröja eller både en tröja och en tjocktröja beroende på hur kallt det är. När det kommer till byxor har vi ett stort sortiment som du kan välja mellan, perfekta för både enkla promenader och tuffare vandringar. Kom ihåg att även välja bekväma skor som passar terrängen. Även om detaljerna är viktiga så är det i slutändan helheten, det vill säga hela din klädsel, som är det viktiga.

Bra softshelljackor och mycket mer

Vi på Arrak Outdoor ger dig inte bara god service och bra priser. Vi har ett stort utbud av kläder som vi själva designar och tillverkar. Många av våra plagg är utvecklade för att kunna användas tillsammans, något som bland annat märks i designen. En softshelljacka passar till exempel perfekt ihop med byxmodellen Active Stretch. Kolla gärna igenom vårt sortiment och hitta allt du behöver för dina äventyr, oavsett om du ska vandra bland skog och berg eller bara vill ha sköna kläder att ha på dig hemma.

Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page
Sätt stigande sortering