Nyheter

 1. Acadia Softshellväst

  Acadia Softshellväst

  Har du problem när du promenerar med din hund att jackan stramar åt runt armarna? Då är en Softshellväst lösningen för dig.

  Softshellväst är ett praktiskt plagg för dig som älskar att röra sig fritt utomhus. Oavsett om du skall promenerar med din hund eller arbeta i trädgården är västen ett perfekt plagg om det skulle vara en kyligare och blåsigare dag.

  Softshellen Acadia från Arrak Outdoor har flera smarta funktioner oavsett hur du använder västen Det finns sex framfickor och en storbakficka. Du kommer enkelt kunna få med dig nycklar, mobiltelefon och eventuellt hundkoppel

  Read more »
 2. Välkommen till Arrak Outdoors nya hemsida.

  Välkommen till Arrak Outdoors nya hemsida.

  Välkommen till vår nya sajt, Arrak Outdoor 2.0.

  Nu har vi lanserat vår nya webbshop med alla våra produkter. Vi på Arrak Outdoor har även passat på att byta ut vår logotyp till en ny. Så samma underbara Arrak Outdoor med en ny logotype.

  Vad är Arrak Outdoor undrar du?

  Arrak Outdoor är ett företag som utvecklade den första hundförarjackan 1999. Den är anpassad för dig som hundägare med olika smart funktioner som gjorde ditt hundägande lättare och du kunde koncenterara dig på din hund och inte utrustningen. Vi har sedan 1999 utvecklat varumärket och vår kollektion m

  Read more »