Friluftsshorts för herr

Det finns många tillfällen då ett par friluftsshorts passar perfekt. Våra herrshorts är designade för att användas för vandring, promenader, fiske eller andra utomhusaktiviteter. Vi har högkvalitativa friluftsshorts som du kommer älska.

Visa mer

Active Stretch – ett utmärkt val

Våra shorts är på många sätt en variant av den oerhört populära byxmodellen Active Stretch. Precis som hos byxorna får du oöverträffad rörlighet och passform tack vare det flexibla bakpartiets 4-vägs-stretch. Shortsen har även hela fem fickor, fyra på framsidan och en på baksidan. Du får plats med både mobil, nycklar, plånbok och mycket mer om det skulle behövas. Är du på jakt efter ett par vandringsshorts kan du med fördel införskaffa dessa. Shortsen passar perfekt ihop med våra funktionella tröjor och sköna jackor.

Friluftsshorts i flera olika färger

En fördel med att köpa herrshorts hos oss på Arrak Outdoor är att friluftsshortsen kommer i flera färger. Välj ett par klassiska svarta herrshorts och matcha med en svart hoodie. Våra khakishorts kan med fördel kombineras med en snygg pikétröja eller vit polotröja för att skapa en lite mer avslappnad stil. Många tycker även om våra marinblå shorts, Active Stretch Navy. Är du ute efter vandringsshorts kan du välja den bruna modellen för att inte sticka ut alltför mycket när du är ute i naturen. Oavsett vilka shorts du väljer kan du räkna med att de håller hög kvalitet och känns bekväma att bära.

Vandringsshorts av polyester och bomull

Shortsen som du hittar hos oss är till stor del tillverkade av polyester och bomull. Denna kombination är populär av flera anledningar. Den största anledningen är att bägge material har mycket bra egenskaper som kompletterar varandra väl. Polyester är ett syntetiskt material med hög slitstyrka. Kläder som är tillverkade av polyester är oftast bra på att transportera bort fukt, vilket är en av anledningarna till att de flesta funktionskläderna är tillverkade av just polyester. Materialet ser dessutom till att kläderna inte skrynklar sig så lätt.

Köp mjuka och slitstarka friluftsshorts från Arrak Outdoor

Bomull är i sin tur ett mjukt och lent material. Till skillnad från polyester kan bomull ta till sig och behålla fukt. Bomullskläder kan däremot lätt bli skrynkliga och dessutom krympa i tvätten. När man kombinerar bomull och polyester får du i princip det bästa från bägge material. Våra shorts är både mjuka och bekväma samtidigt som de kan transportera bort fukt, hålla sig relativt fria från att bli skrynkliga och de kan även behålla en stor del av polyesterns slitstyrka. Perfekta att använda när vädret börjar bli fint. Köp hem ett par herrshorts redan idag så är du redo för de varma dagarna.

Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
Sätt stigande sortering