Hundkoppel och Hundhalsband

Hundkoppel och Hundhalsband till alla storlekar.

Med vårt sortiment kan du matcha hundhalsband, hundkoppel och dina hundförare kläder med varandra vilken är snyggt på stan eller om ni tävlar inom hundsport. För att du skall få en bättre översikt har vi samlat alla våra koppel och halsband på denna sida för en bättre översikt.

Hundhalsband.

Alla hundar har olika personligheter och är sina egna personliga individer. Därför är det viktigt att du använder ett hundhalsband som din hund trivs i. Anpassa även halsbandet efter era behov vid de olika aktiviteterna som promenader i stan, i skog eller löprundor på elljusspår.

Det finns olika typer av hundhalsband som passar till olika tillfällen och klarar av ryck eller drag. Välj halsband till storleken som din hund har och som ni båda tycker är snyggt. Vi på Arrak Outdoor erbjuder ett brett sortiment på halsband där du hittar någon som passar er och matcha med ett snyggt koppel till.

Hundkoppel

Vi tror inte det finns något som väcker en sådan glädje och förväntansfullhet hos en hund som ett Hundkoppel. Hunden vet att nu är det dags för promenad och jag får röra mig. Vi på Arrak Outdoor erbjuder koppel som du anpassar för de olika aktiviteterna ni gör ihop.

Vi erbjuder koppel med löplina om din hund kräver mer rörelser och att möjligheten finns att röra sig mer fritt. Vi har fasta koppel i olika material. Älskar du att springa med din hund erbjuder vi även löparkoppel.

Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page
Sätt stigande sortering