hundförarjackahundförare jackaHundförarjacka

Här hittar du våra hundförarjackor och även andra praktiska kläder för hundägare. 1999, när vi på Arrak Outdoor påbörjade vår resa, introducerade vi vår allra första egna produkt. Originaljackan utvecklades med en tydlig målgrupp i åtanke, hundförare och hundägare. Vi på Arrak Outdoor erbjuder ett stort utbud av jackor för hundförare, hitta din favorit idag!

Visa mer

Hundförarjackor av högsta kvalitet

Vad särskiljer vår hundförarjacka från andra jackor? Det snabbaste och enklaste svaret är kvalitet. Vi har försökt tänka på så många faktorer och detaljer som möjligt för att erbjuda en komplett produkt för hundförare. Först och främst har du materialet. Våra jackor har ett tåligt material som utan problem klarar av vassa hundklor, grenar och allt annat som kan rispa eller påverka jackan. Våra jackor är även vind- och vattentåliga, något som alltid är uppskattat när vädret är risigt. Hundförarjackan är dessutom fodrad, vilket gör den bekväm att använda även när det är kyligt.

Jackor med funktionella detaljer

Det som särskiljer oss allra mest är vårt öga för detaljer. En av våra hundförarjackor, “Arrak Orginaljacka”, har hela tio fickor i olika storlekar och utformningar. På ryggen har du en stor ryggficka, en detalj som omedelbart blev populär när vi lanserade jackan för mer än tjugo år sedan. I ryggfickan får du enkelt plats med lite större saker, exempelvis hundleksaker. På jackans framsida har du hela sex fickor. Fyra av dessa fickor har dragkedja och de resterande två kan du med fördel använda för att värma händerna vid behov. Utöver dessa sex fickor inkluderar vi även ytterligare två avtagbara fickor. Dessa kan du använda för att förvara godis eller annat gott. Slutligen har vi en praktisk innerficka.

Fickor är alltid bra att ha. Vår jacka har dock mer än bara ett gäng med fickor. Jackans krage är hög, vilket både är bekvämt och även ger ett skydd mot regn och vind. Luvan är i sin tur justerbar och kan även plockas undan i en luvficka. På armarna sitter det reflexer som du själv kan vika upp eller vika undan efter behov. Vid brösthöjd hittar du en karbinhake som kan användas för allt möjligt, från hundkopplet till eventuell vattenflaska.

Ventilering och justering

En av de viktigaste detaljerna är möjligheten att ventilera på ett smidigt sätt. Våra jackor hjälper dig att hålla värmen men ibland kan det bli lite för varmt, exempelvis om du utför en fysisk aktivitet. För att få bort överskottsvärmen, och på så sätt undvika att bli svettig, har vi flera praktiska detaljer i jackan som kan hjälpa dig. Du har ventilation på ryggen och det finns även dragkedjor under armarna som du kan använda för att ventilera. Muddarna på ärmarna är justerbara, vilket också bidrar till ventilationen.

Vi erbjuder både hundförarjackor, hundförarvästar och hundförarbyxor

Våra hundförarjackor är bara en del av en komplett outfit. Vi erbjuder även hundförarbyxor av minst lika hög kvalitet. Med våra outdoorbyxor får du ett par byxor som matchar jackan både designmässigt och kvalitetsmässigt. Vi har även snygga hundförarvästar som passar utmärkt att använda under hösten och sommaren. Allt detta och mycket mer kan du hitta hos oss på Arrak Outdoor.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 51

Page
per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 51

Page
per page
Sätt stigande sortering