Friluftströjor för herr

Om du vill beställa en friluftströja för herr som är bekväm, snygg och har flera bra egenskaper så har du flera att välja mellan hos oss. Oavsett om du söker en mjuk fleecetröja eller en praktisk funktionströja har vi något som kan passa dig.

Visa mer

Vardagströjor, träningströjor och friluftströjor

Tröjan är ett måste i garderoben. En skön tröja är ett säkert kort och ett utmärkt val när du har slutat jobbet. Vi har ett stort utbud av herrtröjor som passar både för vardag och för friluftsaktiviteter. En funktionströja är ett bra exempel på en tröja som du kan använda utomhus, speciellt om du även planerar att vara aktiv. Våra funktionströjor är tillverkade av polyester, ett syntetiskt material som hjälper huden att andas. När du är aktiv blir du snabbt varm, vilket i sin tur leder till att kroppen producerar svett för att kyla ned dig. Polyester ser till att svett och fukt transporteras bort från huden, på så sätt förblir du sval och torr. En långärmad funktionströja kan med fördel användas när det är kyligt väder. Vi har även funktionströjor i form av t-shirts som du kan välja mellan.

Herrtröja som passar före och efter jobbet

Självklart har vi mer än bara funktionströjor och träningströjor i vårt utbud. Vill du ha en enkel herrtröja kan du beställa vår bomullströja. Till skillnad från polyester kan bomull ta upp fukt. Materialet känns även mjukt och skönt mot huden, vilket gör att den passar utmärkt att använda till vardags. En herrtröja i bomull passar bra att ha på sig när du ska jobba, speciellt om det är ett jobb som inte kräver alltför mycket fysisk aktivitet. Många av våra mer formella tröjor kan med fördel användas på arbetsplatsen. En funktionströja i pikémodell ger ett lite mer uppklätt intryck, något som även gäller våra Polo-tröjor.

T-shirts, herrtröjor, tjocktröjor och mycket mer

Du kommer snabbt att upptäcka att vi har ett stort sortiment med både enklare t-shirts och herrtröjor samt tröjor med mer avancerad design och fördelaktigt material. En fleecetröja passar perfekt att använda när det börjar bli kallt och blåsigt. Hitta fler kläder som passar olika aktiviteter och behov här hos oss på Arrak Outdoor.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 86

Page
per page
Sätt stigande sortering
 1. Arrak Sporty Hood Men Black
  639,00 kr 799,00 kr
 2. Arrak Flannel Shirt Canada Men
  479,00 kr 599,00 kr
 3. Arrak Action Top Olive Men
  319,00 kr 399,00 kr
 4. Arrak Action Top Black Men
  319,00 kr 399,00 kr
 5. Arrak Klassisk Pikétröja Herr
  79,00 kr 229,00 kr
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 86

Page
per page
Sätt stigande sortering