Herrjackor

Män älskar att använda jacka av olika anledningar. Det viktigaste är att skydda kroppen under utomhusaktiviteter. En funktionsjacka behöver inte bara användas som vandringsjacka utan även som en modejacka som du bär på stan.
Oavsett vilket typ av äventyr du skall ut på så kan du lita på att våra produkter klarar dina krav. Vi erbjuder jackor med funktion för att klara en längre vandring eller annan utomhus utmaning. Vi på Arrak Outdoor erbjuder jackor i olika modeller, mönster, färger och material. Jackorna är designade för att möte jordens alla fantastiska element.
Herrjackorna från oss på Arrak Outdoor är enkla att använda och att bry sig om. Följ bara råden som står på lappen i jackan så du kan använda dem på många äventyr. Funktionera på våra jackor varierar men de är vattenavisande, vindavisande, tejpade sömmar, justerbara runt handleder, ventilationshål med dragkedja och myggnät och mycket mer. Läs mer om våra herrjackor på våra artiklar och du kommer hitta en jacka som passar just dig och dina behov.

Visa som Grid Listvy

37 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
  1. Arrak Sarek Fleecejacka Herr Röd
    149,00 kr 499,00 kr
Visa som Grid Listvy

37 artiklar

per page
Sätt stigande sortering