Friluftsjacka för herr

När det kommer till friluftsjackor för herrar kan du hitta ett stort utbud hos oss. Vi har bekväma fleecejackor, skön teddy pilefleece och även jackor med ett klassiskt Kanada rutmönster. För tuffare utmaningar har vi flera tåliga jackor som klarar av kyla och vind på ett utmärkt sätt.

Visa mer

Tips när du ska välja friluftsjacka för herr

Att välja rätt jacka kan kännas tufft, speciellt när det finns så många bra alternativ. Det första du ska göra är att fundera på ditt eget behov. Behöver du en fritidsjacka för herr som du kan använda till vardags? Planerar du att spendera lång tid utomhus under vinterns stränga kyla? Kommer du att stå still länge eller hålla uppe pulsen? Våra jackor passar utmärkt för olika typer av aktiviteter.

Mjuka, sköna och värmande fritidsjackor

Fleece är ett material som passar ypperligt för fritidsjackor. Materialet är lätt att tvätta och känns mjukt mot huden. Fleece kan transportera fukt på ett effektivt sätt och samtidigt hjälpa dig behålla din värme. När du handlar hos oss på Arrak Outdoor har du flera fleecejackor att välja mellan, från de stilrena Hiker- och Adventure-modellerna till snygga Kanada-fleece, vind- och vattenavvisande Stormy-fleece samt högpresterande Power-fleece. Just Power-fleece skiljer sig en del från de andra modellerna. Hiker-, Adventure- och Stormy-modellerna blir snabbt favoriter att ha på sig till vardags. Power-fleece är i sin tur perfekt för dig som har ett mer aktivt liv då den är i full stretch material. Det är även värt att nämna vår Teddy Pile-jacka, en modell där bekvämlighet och mjukhet har fått ta lite större plats samtidigt som du får alla fickor fickor du behöver. Alla våra överdelar har vår klassiska tunnelficka på ryggslutet. Perfekt ficka för avlastning av koppel, leksaker eller vad som passar

Funktionsjackor, regnjackor och fritidsjackor för aktiva män

Regn, rusk och hårda vindar ställer höga krav på dina kläder, speciellt din jacka. Om du behöver högkvalitativa friluftsjackor för herr kan du välja bland flera bra alternativ hos oss. Med hjälp av en softshelljacka, exempelvis modellen Akka, kan du hålla dig torr även när det regnar. Softshelljackan är en utmärkt allroundjacka och har hela sju fickor, inklusive den populära och rymliga ryggfickan. I vårt utbud finns även vår speciella regnjacka, en modell som klarar av riktigt spöregn och som även har utmärkt ventilering.

För lite varmare och torrare dagar som inte är alltför varma, exempelvis höst- och vårdagar, kan du ta på dig vår Wildlife Hood. Jackan har en borstad fleeceinsida, en praktisk huva och funktionella tumgrepp i ärmsluten. Vill du hellre ha en enklare jacka är vår funktionsjacka eller vår Lighter-jacka två bra alternativ.

Friluftsjackor för herr som passar för vintern

I det kallaste vädret behöver du kläder som hjälper dig behålla din värme på ett effektivt sätt. För de tuffaste utmaningarna erbjuder vi Arrak Originaljacka, en modell med flera bra egenskaper. Jackan är även populär som en hundförarjacka, till stor del tack vare alla rymliga fickor och i vissa fall även avtagbara godisfickor. Utöver vår originaljacka kan du även hitta våra högpresterande Summit-jackor. Dessa modeller är vattentät och har mycket bra ventilationsmöjligheter. Precis som vår Original-modell har Summit-jackorna flera smarta detaljer och funktionella egenskaper, från den speciella mobilfickan på insidan till den praktiska ryggfickan, karbinhaken och den justerbara huvan. Självklart också ryggficka

Som du märker har vi ett stort utbud av jackor som håller högsta kvalitet. Känner du att du behöver hjälp med att hitta rätt bland alla jackor, använd gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna att göra ett bra val. Läs gärna mer om de specifika produkterna genom att klicka på modellerna. Kom ihåg att vi även erbjuder byxor, västar, tröjor och funktionella underställ. Dessa kan du med fördel kombinera med våra friluftsjackor för herr.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 54

Page
per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 54

Page
per page
Sätt stigande sortering