Herrbyxor

Herrbyxorna från Arrak Outdoor är ett modeplagg som även är funktionella. Byxorna är designade för att skydda dig mot skador, värme och kyla. Active stretchbyxorna är funktionsbyxor som med sitt 4-vägs stretch följer din kropps alla rörelser när du vandrar, promenerar, fiskar, campar eller grillar korv över en eld i skogen. Byxorna är tillverkade kvalitéts material som bomull och polyester.
Vi erbjuder ett brett sortiment på funktionsbyxor med olika egenskaper. Våra Active stretchbyxor finns i tre olika längder vilket betyder att oavsett om du är lång eller kort så har vi byxor med rätt längd till dig. Det finns även ventilationsöppning på sidan av båda låren om det skulle bli för varmt. Våra softshell byxor är tillverkade i ett 3-lager softshell som är vattenavisande och vindavisande. Perfekt för hårdare väder.
Oavsett vilket äventyr du skall ge dig ut på så har vi på Arrak Outdoor grunden till alla äventyr, funktionskläder. Byxor är en stor och viktig del av din utrustning och vi lovar att du inte kommer bli besviken.

Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
 1. Regnbyxa Svart | Arrak Outdoor
  Regnbyxa Svart
  549,00 kr
 2. Pro 99 Feeler Byxor Grå | Arrak Outdoor
  Pro 99 Feeler Byxor Grå
  299,00 kr
 3. Pro 99 Feeler Byxor Svart | Arrak Outdoor
  Pro 99 Feeler Byxor Svart
  299,00 kr
 4. Vinterbyxor Svarta | Arrak Outdoor
  Vinterbyxor Svarta
  999,00 kr
Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page
Sätt fallande sortering