Friluftsbyxor för herr

Bra byxor kan göra stor skillnad, speciellt när det kommer till friluftsbyxor. Här på denna sida har vi samlat herrbyxor av olika slag, från sköna fritidsbyxor till funktionella och flexibla friluftsbyxor. Vi har även byxor som passar bra för vinterbruk eller för fysisk aktivitet under sommaren.

Visa mer

Outdoorbyxor för aktiva män

Modellen Active Stretch är en av våra mest populära. Det är lätt att förstå varför, byxorna har flera bra egenskaper som lämpar sig väl för alla väder. Byxorna har bland annat DWR-behandlad stretch på strategiska platser. Detta ökar modellens följsamhet, vilket i sin tur förbättrar din rörlighet. Dessutom får du hela fem fickor, där tre av dessa har dragkedjor. Med Active Stretch får du friluftsbyxor för herr som passar de flesta typer av utomhusaktiviteter. De är även populära att använda som hundförarbyxor. Bli inte förvånad om våra Active Stretch-byxor blir din nya favorit, de är trots allt en av våra mest populära friluftsbyxor.

Vandringsbyxor, löpartights och mycket mer

Utöver den populära modellen Active Stretch har vi även byxor för andra typer av aktiviteter. Bra exempel på detta är vår modell Performance bMyxan. Modellen Performance är ett par tunnare byxor med förstärkta paneler som ökar slitstyrkan. Performancebyxorna passar bra för dig som vill ha både hög flexibilitet och hög slitstyrka. Denna modell har inte lika många fickor som våra andra modeller. Slutligen erbjuder vi även löpartights. Dessa är tillverkade av både nylon och spandex, vilket ger en oöverträffad rörlighet. Kombinationen ser även till att materialet andas, en viktig egenskap som ser till att svett och fukt kan transporteras bort från kroppen. På ryggslutet finns en ficka som passar utmärkt för mindre föremål, exempelvis ett par nycklar.

Friluftsbyxor som passar de flesta aktiviteter

Vill du ha en tuffare friluftsbyxa för herr kan du alltid välja modellen Hybrid. Dessa outdoorbyxor har bland annat knäfickor där du kan få plats med knäskydd. Även här hittar du den bekväma 4-vägsstretchen. Fickorna är stora och rymliga, speciellt lårfickorna. Även dessa byxor har en impregnering som ger en vattenavvisande effekt. Spenderar du gärna tid ute i naturen kommer du att glädja dig över dessa friluftsbyxor.

Friluftsbyxor för riktigt kallt och blåsigt väder

När temperaturen faller och snön pryder marken är det många som längtar ut. Det är vid dessa tillfällen som rätt kläder är extra viktigt. Våra vinterbyxor passar perfekt för utomhusaktiviteter under vintern. Byxorna har hängslen som går att justera, ett flertal fickor och även dragkedjor längs med sömmarna på sidan. Just dragkedjorna gör det betydligt lättare att sätta på och ta av sig vinterbyxorna. Kom ihåg att byxorna bara är en del av dina vinterkläder. Hos oss kan du även hitta passande underställ, en matchande vinterjacka och en skön mössa.

Byxor som passar för regn och rusk

Även om den svenska sommaren bjuder på en hel del sol är vi väl medvetna om att det förekommer flera regniga dagar. De senaste åren har även vintern varit ovanligt regnig. Det är med andra ord väl värt att investera i ett par högkvalitativa regnbyxor. Våra regnbyxor ser inte bara till att hålla dig torr, de fodrade byxorna har även god ventilation. På så sätt blir det inte alltför varmt när du har byxorna på dig. Du har flera jackor som du kan använda ihop med regnbyxorna, från högpresterande regnjackor till jackor med vattenavvisande egenskaper.

Köp nya friluftsbyxor för herrar hos oss

Vi har ett stort utbud av fritidsbyxor för alla typer av aktiviteter utomhus. Oavsett om du söker outdoorbyxor, hundförarbyxor eller friluftsbyxor som håller en hög nivå kan du hitta det hos oss.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 48

Page
per page
Sätt stigande sortering
  1. Arrak Sweat Pant Men Black
    479,00 kr 599,00 kr
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 48

Page
per page
Sätt stigande sortering