Friluftskläder herr

Om du behöver kvalitativa friluftskläder för herr kan du hitta ett stort utbud hos oss. Vi erbjuder väldesignade jackor, byxor, västar, shorts och mycket mer. Våra friluftskläder och fritidskläder är populära hos bland annat hundförare och personer som gärna spenderar mycket tid utomhus.

Visa mer

Fritidskläder som klarar av tuffa utmaningar

Ska du spendera din tid utomhus behöver du bra kläder. Det gäller speciellt när vädret är förrädiskt. Våra fritidskläder ser till att du håller dig varm och torr eller ventilerad och bekväm beroende på vilka plagg du väljer. Vi har allt som du kan behöva, från topp till tå. Oavsett om du är på jakt efter varma vinterkläder, sköna outdoorkläder för blåsiga dagar eller tåliga hundförarkläder med specialdesignade detaljer kan du hitta det hos oss på Arrak Outdoor.

Hur köper jag friluftskläder inför vintern?

Att köpa outdoorkläder för kallt väder är inte det lättaste. Det finns många faktorer att ha i åtanke när du letar efter bra vinterkläder, vi går igenom några viktiga punkter som du bör tänka på. Först och främst behöver du känna till lagerprincipen. I korthet går principen ut på att du klär dig i flera passande lager, från det inre lagret som ligger närmast kroppen till mellanlagret och slutligen det yttrelagret. Ett bra underställ är ett utmärkt inre lager, understället hjälper kroppen att transportera bort överskottsvärme samt svett och fukt. Mellanlagret, exempelvis en tröja, bör också kunna transportera bort fukt. Samtidigt ska mellanlagret även kunna hjälpa dig behålla en stabil kroppstemperatur. Det yttersta lagret, exempelvis vinterjacka och vinterbyxor, hjälper dig behålla värmen när du står still eller reglera värmen när du rör dig. Mellan varje lager finns det luft som fungerar på ett isolerande sätt.

Välj kläder efter aktivitet

Om du vet att du ska stå still utomhus i kallt väder kommer du att behöva kläder med god isolation. Vi har flera friluftskläder för herr som du kan använda för att uppfylla samtliga delar av lagerprincipen. Planerar du att röra dig i kallt väder bör du välja kläder med goda möjligheter att reglera temperaturen. Blir det för varmt kommer du snabbt att bli svettig, vilket leder till att du snabbt blir nedkyld när du står still. Självklart har vi även friluftskläder för herr som passar utmärkt för soliga och varma dagar.

Hur hittar jag friluftskläder för herr inför sommaren?

Under de soliga, varma och härliga sommardagarna kommer du att behöva kläder som är bekväma, ventilerande och tåliga. Det gäller speciellt om du vill spendera lång tid ute i solen. I vårt utbud av frilufts och fritidskläder för herr finns flera plagg som passar utmärkt för detta. Du kan till exempel hitta snygga pikétröjor, perfekta att kombinera med funktionella byxor eller shorts. I vårt utbud finns bland annat byxor och shorts med 4-vägs-stretch, en egenskap som gör plaggen extra följsamma. Vi är väl medvetna om att sommaren och årets andra säsonger kan komma med regn och kallare väder. Vårt sortiment med fritidskläder för herr består inte bara av funktionella klädesplagg, vi har även snygga hoodies, fleecejackor och moderiktiga flanellskjortor.

Vi har bra kläder för hundförare

Naturligtvis kan du även hitta kläder som passar för tuffare utomhusaktiviteter. Vi har vandringskläder som är tåliga och sköna att ha på sig när du befinner dig mitt i naturen. Du hittar även friluftskläder för herr som är anpassade för hundförare. Många av våra jackor och tjocktröjor har till exempel rymliga ryggfickor, en detalj som många hundförare uppskattar. Perfekta att kombinera med bland annat våra stretchbyxor, en typ av byxa som har fem fickor och öppningsbara ventilationsdragkedjor i sidan. Har du frågor kring våra produkter kan du alltid vända dig till vår kundtjänst, vi hjälper dig mer än gärna att göra ett bra val.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 205

Page
per page
Sätt stigande sortering
 1. Arrak Worker Sweatshirt Svart
  149,00 kr 249,00 kr
 2. Arrak Rider Sweatshirt Svart
  249,00 kr 349,00 kr
 3. Arrak High Vis Slimmad Jacka Herr
  149,00 kr 399,00 kr
 4. Arrak Bomulls T-shirt Röd
  39,00 kr 99,00 kr
 5. Ull Neckwarmer
  199,00 kr 399,00 kr
 6. Arrak Bomulls T-shirt Grå
  39,00 kr 99,00 kr
 7. Arrak Hoodtröja Royalblå
  299,00 kr 449,00 kr
 8. Arrak Klassisk Pikétröja Herr
  79,00 kr 229,00 kr
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 205

Page
per page
Sätt stigande sortering