Köp fleecejacka från Arrak Outdoor

Det är lätt att förstå varför så många älskar fleecejackor. De är inte bara mjuka och bekväma, hos oss kan du hitta en fleecejacka som passar för tuffa utomhusaktiviteter eller varför inte en fleecetröja för en trevligare vardag. Hitta en ny favorit hos oss redan idag, vi har flera modeller som du kommer att tycka om.

Visa mer

Om vårt utbud av fleecejackor

Letar du efter sköna fleecejackor och fleecetröjor är du på helt rätt ställe. Vi på Arrak Outdoor har ett stort sortiment av fleecejackor för både herr och dam. Vi har jackor som passar utmärkt för dig som är friluftsintresserad eller som letar efter ett plagg som klarar av hård träning utomhus. Vi har även tröjor som håller värmen väl och som samtidigt är moderiktiga och väldesignade. Alla våra plagg håller hög kvalitet och kommer med flera praktiska funktioner och detaljer. Du kan utan problem hitta en fleecejacka med den populära ryggfickan hos oss.

En fleecejacka för dig som tränar

Om du vill kunna träna året om är det viktigt att du har rätt kläder redo. En mjuk och stretchig fleecejacka passar perfekt för dig som vill träna även när det börjar bli lite kallt och blåsigt ute. Jackan är utformad för att sitta bekvämt och skydda dig mot vädrets makter. Våra fleecejackor har en tight passform, en hög halskrage med luva samt tumgrepp vid ärmsluten. Du kan med fördel använda denna fleecetröja både före, under och efter träningen. Vi har flera olika modeller som passar utmärkt för dig med en aktiv livsstil. Våra fleecejackor har förstärkta partier och hjälper dig behålla värmen på ett väldigt bra sätt. Våra fleecejackor finns för herr och dam.

Fleecetröja för vardagen

Ibland är det inte tröjans goda egenskaper vid träning som lockar, utan dess värme och mjukhet. Finns det något bättre än att sätta på sig en varm och skön fleecetröja, speciellt när det är lite kallt även inomhus. Vi på Arrak Outdoor har flera fantastiska fleecetröjor för dig att välja mellan, dessa lämpar sig väl för mysiga innekvällar eller när du vill ha på dig något skönt direkt på morgonen.

Kombinera en fleecejacka med våra andra plagg

Om du vill skydda dig mot riktigt kallt väder så är det en bra idé att följa lager-på-lager-principen. I korta drag går principen ut på att klä dig i flera lager med väl utvalda plagg. En fleecejacka är ett utmärkt plagg att använda antingen som det yttersta lagret eller som ett mellanlager. Det beror helt på hur kallt eller blåsigt det är. Du kan till exempel matcha en fleecejacka med en av våra västar, perfekt när du ska på en promenad under hösten. Vi har även flera jackor och underställ som du kan använda dig av för att skapa en skön outfit oavsett väder.

Kan fleece ersätta ull?

Både fleece och ull är fantastiska material som har många likheter och flera viktiga skillnader. Ull och fleece kan insulera kroppsvärmen på ett utmärkt sätt. Det innebär att dessa material är populära som både mellanlager och yttrelager. De är perfekta för att hålla värmen vid kyligt väder. Även om ull är ett utmärkt naturmaterial så finns det många anledningar till att hellre välja fleece.

Fleece är ett syntetiskt material med flera fördelar

Ett av de utmärkande dragen hos fleece är dess förmåga att låta fukt transporteras igenom materialet utan att ta till sig särskilt mycket av fukten. Fleece är nämligen hydrofobiskt och behåller mindre 1 % av sin vikt i vatten. Den hydrofobiska egenskapen gör att fleecejackor och fleecetröjor kan ”andas”.

Det är en relativt enkel egenskap som i sin tur har gjort materialet till ett av de mest populära när det kommer till både träningskläder och kläder för dåligt väder. Eftersom fukten inte stannar kvar i tröjan eller jackan så torkar dessutom dina fleecekläder blixtsnabbt.

Jämfört med ull är fleece betydligt lättare i vikten. Detta är återigen en stor fördel när du letar efter ett mellanlager av hög kvalitet, att ha på sig flera tunga skikt blir oftast jobbigt i längden. Om du är på jakt efter en mjuk och skön jacka som håller dig varm och även ventilerad är fleece ett utmärkt val.

Visa som Grid Listvy

24 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

24 artiklar

per page
Sätt stigande sortering