Damväst

Hur ofta behöver du kläder som låter dig göra precis det du vill? Svaret på denna fråga är väst. Västar är enkla att använda, lätta, och klara det mesta av yttre påverkan som de blir utsatta för. Du kan använda din väst för så mycket mer än träning, exempel trädgårdsskötsel eller när du grillar på lite kallare kvällar.
Du kan använda västen över en t-shirt, och du vår en mer casual look. Vi på Arrak Outdoor har det bästa sortimentet på funktionsvästar för dam. Vi har exempel västen Acadia som är perfekt för tävling eller träning. Den är tillverkad i 3-lagers softshell vilket gör det vindtät och vattenavisande. Acadia är också anpassad för den aktiva hundägaren med flera smarta funktioner som hjälper dig som hundägare vid träningar och tävlingar.
Vi har även vår originalväst med två stora fickor fram, bröstficka en ryggficka för hundkoppel. Västen har även reflexband som är praktiskt och säkert när du skall på promenad på kvällen. Vi på Arrak Outdoor har flera olika varianter av västar och du hittar dem i olika färger för att passa just ditt tycker och smak.

Visa som Grid Listvy

17 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

17 artiklar

per page
Sätt stigande sortering