Damtröjor

Vi på Arrak Outdoor är väldigt stolta över vårt sortiment på damtröjor som är anpassade för en aktiv livsstil. Våra tröjor är tillverkade efter hårda krav från oss vilket beror på att du som kund sätter höga krav på oss. Dina krav gör att våra kläder håller hög kvalité och att din livsstil som aktiv inte blir beroende av kläderna.
Som kund hos oss kommer du inte bli missnöjd med våra damtröjor då de är formsydda för att följa din kropps linjer. Fleecetröjan Sarek är en tröja som du inte skall vara utan. Denna underbart sköna och varma damtröja är ett måste när du skall ut under våren eller hösten och den är praktisk att använda under jackan när det är kallt ute. Är du ute efter en tunnare fleecetröja har vi modell Peak som är en microfleecetröja som erbjuds i flera underbara färger. Vi har även snygga t-shirts som du kan använda året runt.
Vi på Arrak Outdoor erbjuder även tröjor med luva som är perfekt om du vill skydda håret under träning. Tröjorna erbjuds med dragkedjor och de är formsydda för att passa just dig och din kropp. Våra tröjor finns i olika former, material och färger vilket ger dig möjlighet att anpassa kläder efter aktiviteter.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-60 av 82

Page
per page
Sätt stigande sortering
 1. Arrak Tuber Sweatshirt Grå
  149,00 kr 299,00 kr
 2. Arrak Warmer Hood Svart
  199,00 kr 499,00 kr
 3. Arrak Tuber Sweatshirt Svart
  149,00 kr 299,00 kr
 4. Arrak Func Pike Dam Marin
  99,00 kr 249,00 kr
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-60 av 82

Page
per page
Sätt stigande sortering