Köp damtröjor för friluftsliv

Tycker du om att vandra i naturen, springa en tur på joggingspåret eller vara aktiv ihop med din hund? Då kan våra damtröjor passa dig perfekt. Vi erbjuder högkvalitativa damtröjor för friluftsliv. Vårt utbud består av både t-shirts, långärmade tröjor, tjocktröjor och mycket mer.

Visa mer

Funktionströjor för varma dagar

Sol och värme ger oss omedelbart en stor lust att vara utomhus. Beställ en av våra tunna och funktionella damtröjor i bomull eller polyester. Bägge modeller har sina fördelar. Bomullströjor är mjuka och bekväma att använda, vilket passar utmärkt för vardagen. Våra tröjor av polyester kan transportera bort fukt från kroppen på ett effektivt sätt. Detta håller dig sval och torr, oavsett om du håller på med en fysisk aktivitet eller blir svettig av solens strålar. Vi har även ett flertal pikétröjor som du kan välja mellan. Dessa ger dig en mer avslappnad stil. Pikétröjorna är tillverkade av både bomull och Elastan, något som gör det möjligt för tröjan att följa dina rörelser. Kolla gärna igenom vårt utbud av tröjor inför våren och sommaren.

Damtröjor för kallare dagar

Så fort värmen börjar försvinna är det dags att sätta på sig långärmade tröjor eller tjocktröjor, speciellt om du vill kunna fortsätta vara utomhus utan att frysa. I vårt utbud av damtröjor för friluftsliv kan du hitta flera bekväma tjocktröjor tillverkade av olika material. Ett bara exempel är vår Powerfleece hood. Kan med fördelar användas under hösten eller ihop med en jacka. Vi har även tunna och smidiga tjocktröjor med fleeceinsida. Dessa har en sportigare design och ett flertal fickor. Du kan hitta flera prisvärda damtröjor för hösten hos oss.

Outdoor hoodies och tröjor för dam

Vi på Arrak Outdoor har under flera år tillverkat kläder som klarar av olika typer av utmaningar. Det spelar ingen roll om du väljer en enkel bomullströja eller en hoodie med flera fickor och borstad fleeceinsida, vårt utbud håller en konsekvent hög nivå till ett utmärkt pris. Det ska vara lätt att köpa en bra damtröja för dig som är aktiv. Införskaffa ett nytt favoritplagg redan idag.

Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 108

Page
per page
Sätt stigande sortering
  1. Arrak Klassisk Pikétröja Dam Svart Sale
Visa som Grid Listvy

Artiklar 1-32 av 108

Page
per page
Sätt stigande sortering