Damjackor

Damjackor för utomhusaktiviteter

Funktionsjackor till kvinnor är bra på så många sätt. Du kan använda jackan när du skall vandra eller promenera i skogen. Alla dessa aktiviteter är bra för dig som kvina, men du måste vara säker på att du klär dig med funktionsklädet som klarar av elementen.
Jackorna som vi på Arrak Outdoor tillhandhar i vår kollektions har de bästa materialen du kan tänka dig. Vi erbjuder damjackor från högkvalitativa material som har sytts i olika lager, för att kunna skydda dig om du skulle ramla när du vandrar eller under andra utomhusaktiviteter.
Arrak Outdoor har som mål att leverera exklusiva funktionella jackor till kvinnor som skyddar dem mot vädrets alla styrkor. Jackorna är även snyggt designade för att tillfredsställa den alla kvinnor med smak.
Vi har allt från softshelljackor för dam med stretchtyg och dragkedjor som är kontrastfärgade. De stickade microfleecejackorna är en snyggt och samtidigt bekvämt och praktiskt plagg som bör finnas i allas garderober. Den funktionella originaljackan har ett starkt material
som står emot de mesta som grenar när du vandrar i skogen. Vi på Arrak Outdoor vill att du skall vara nöjd med ditt köp hos oss.

Visa som Grid Listvy

32 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
Visa som Grid Listvy

32 artiklar

per page
Sätt stigande sortering