Dambyxor

Skulle det inte vara roligt att få kvalitets tid under din fjällvandring i speciella kläder? Vi på Arrak Outdoor erbjuder ett brett sortiment av dambyxor, men inte bara för fjällvandring, utan för alla olika friluftsaktiviteter som promenader och vandring.

Vi på Arrak Outdoor förstår kraven som ställs för på utrustningen för en aktiv livsstil. Det är därför vi skapat vår kollektion med kvalitets byxor som klarar av dina fritidsaktiviteter. Det spelar ingen roll om du promenerar eller vandrar själv eller med din hund. Vi har de bästa dambyxorna i både passform och funktion som boostar ditt självförtroende inför äventyret. Klicka hem ett par dambyxor från Arrak Outddor redan idag.

Som varje aktiv hundägare vet är att känslan av kläderna måste vara följsam efter kroppens rörelser och att passformen är perfekt. Våra funktionsbyxor för dam har just dessa egenskaper. Spendera mer tid utomhus än inomhus och gärna på skogspromenad eller en promenad i parken med dina fyrbenta vänner. Du drömmer kanske om en fjällvandring eller älskar du att leta efter svamp i skogen? Oavsett vad du har för utomhusintressen är våra dambyxor perfekta just för dig.

Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
  1. Rough Pants Mörkgrå Dam | Arrak Outdoor
    Rough Pants Mörkgrå Dam
    899,00 kr
  2. Rough Pants Olivegrön Dam | Arrak Outdoor
    Rough Pants Olivegrön Dam
    899,00 kr
Visa som Grid Listvy

2 artiklar

per page
Sätt fallande sortering