Friluftsbyxor dam

På denna sida hittar du ett stort utbud av friluftsbyxor som passar den aktiva kvinnan. Vi har funktionsbyxor för dam som är stretchiga och bekväma samtidigt som de är snygga och funktionella. Vi gör det lätt för dig att hitta byxor som känns bra när du rör dig mycket.

Visa mer

Till vilka aktiviteter passar våra friluftsbyxor?

Bra byxor kan göra enorm skillnad. Det är betydligt lättare att gå en lång promenad i naturen om du har på dig byxor som både följer dina rörelser på ett bekvämt sätt och som dessutom hjälper dig reglera temperaturen, exempelvis med hjälp av ventilerande dragkedjor. Våra funktionsbyxor för dam kan användas för alla möjliga aktiviteter, exempelvis långa promenader eller hårda träningspass. Om du vill sköta om trädgården eller leka med hunden har vi friluftsbyxor som klarar av hårt slitage och som även har flera praktiska fickor. Kolla gärna igenom vårt utbud för att hitta ett par byxor som passar för dina planerade aktiviteter.

Vad utmärker våra friluftsbyxor för dam?

Vi lägger en hel del resurser på att ta fram väldesignade friluftsbyxor där fokus ligger på funktion och kvalitet. Detta märker du bland annat genom detaljerna. Många av våra friluftsbyxor för dam är tillverkade av ett stretchigt material. Detta ger byxorna en skönare passform och en ökad rörlighet. Vissa byxmodeller har även förstärkts på strategiska platser, på så sätt kan de användas vid tuffare utmaningar utomhus. I vårt utbud av friluftsbyxor och fritidsbyxor för dam finns även modeller som passar perfekt för olika typer av väder. Vinterbyxorna hjälper dig inte bara behålla värmen, de är även justerbara och har smarta dragkedjor som gör byxorna enklare att sätta på och ta av.

Köp snygga outdoorbyxor från Arrak Outdoor

Som du förstår har vi försökt ta fram ett sortiment som passar alla möjliga ändamål och behov. Om du behöver snygga och praktiska regnbyxor för dam kan du välja mellan flera modeller hos oss. Vill du ha outdoorbyxor som du kan ha på dig när du ska rasta hunden? Vi har flera funktionella modeller med praktiska fickor och bekväm passform. Kolla igenom vårt utbud av friluftsbyxor för kvinnor och hitta det du söker redan idag.

Kombinera friluftsbyxor med andra klädesplagg

Våra friluftsbyxor kan med fördel användas ihop med våra andra friluftskläder, exempelvis våra jackor, västar och underställ. Självklart kan du även hitta mössor och halsdukar hos oss. Allt du behöver för att kunna befinna dig utomhus på ett bekvämt sätt kan du hitta hos oss. Börja med att välja ett par byxor som har det du behöver och kolla sedan om du även hittar andra passande plagg. Behöver du hjälp med att välja bland alla våra produkter kan du alltid använda dig av chatten, vi svarar så fort det går.

Visa som Grid Listvy

49 artiklar

per page
Sätt stigande sortering
 1. Arrak Sporty Byxa Dam Fuchsia
  199,00 kr 699,00 kr
 2. Arrak Running Tights Dam Svart
  199,00 kr 399,00 kr
 3. Arrak Feeler Byxa Unisex Grå
  199,00 kr 299,00 kr
 4. Arrak Feeler Byxa Unisex Svart
  199,00 kr 299,00 kr
Visa som Grid Listvy

49 artiklar

per page
Sätt stigande sortering