Damaccessoarer

Accessoarer för kvinnor är en viktig del av äventyret. Vi på Arrak Outdoor erbjuder en bred kollektion med produkter som håller hög kvalité och som är användbara under vandringen eller någon annan utomhusaktivitet. Vi kan rekommendera vår Buff som är en stilfull accessoar som vi erbjuder i flera färger som grå, röd och svart. Buffen är en inte bara stilig utan den håller dig varm om halsen de dagar det blåser eller är kallt ute.
Vi erbjuder även damstrumpor för vandring, löpning och promenader med perfekt passform och ventilation på sidorna och toppen av foten. Strumporna är perfekta om du skall ta längre promenader eller vandring i fjällen då de stöttar upp och håller foten sval. Våra glaciärsockar är tillverkade i material som andas som elastan, polyamide, coolmax, thermolite.
Du kan även utrusta dig med våra midjeväskor där du förvara saker du behöver komma åt snabbt och enkelt under din vandring. Vi på Arrak Outdoor har även en stickad mössa med en pannlampa som är tillverkad av LED som är praktisk på dina kvällspromenader när det är mörkt och kallt.

Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
  1. Beewax Block | Arrak Outdoor
    Beewax Block
    49,00 kr
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering