Tech wash/TX.Direct, 300ml

Nikwax Tech wash/TX.Direct, 2x300ml - Nikwax Techwash är ett tvålbaserat tvättmedel som kan användas vid tvätt av impregnerade kläder och utrustning av både naturmaterial och syntetmaterial.

 • Tvättmedel och impregnering
I lager
SKU
NW103
239,00 kr

Alltid hos oss på Arrak Outdoor

✔️Snabba leveranser
✔️Svensk kvalitet
✔️Fria returer

fritidskläder

 

Nikwax Tech wash/TX.Direct, 2x300ml - Nikwax Techwash är ett tvålbaserat tvättmedel som kan användas vid tvätt av impregnerade kläder och utrustning av både naturmaterial och syntetmaterial. Det återaktiverar plaggets impregnering och vattenavvisande egenskaper, tar bort smuts samt rester av gammalt tvättmedel.

Vid tvätt av funktionsmaterial så skall aldrig sköljmedel användas. Sköljmedlet fungerar som ett balsam som lämnar en beläggning som täpper igen porerna i materialets fibrer och på så sätt motverkar det de fukttransporterande egenskaperna oavsett om det är natur-, (ull, bomull) eller syntetmaterial.

När ditt plagg har använts och den vattenavvisande beläggningen (DWR) börjat visa tecken på slitage, till exempel genom att inte pärla vattnet på det sätt som det gjorde när plagget var nytt även efter tvätt med Nikwax tvättmedel så är det dags för en återimpregnering.

Nikwax TX.Direct förnyar de vattenavvisande egenskaperna i syntetplagg och håller dig torr och komfortabel längre utan att påverka de fukttransporterande egenskaperna. Det rekommenderas tillsammans med Nikwax Techwash att användas på ånggenomsläppliga material, t.ex. Gore-Tex, Entrent, eVent, Sympatex och liknande. Nikwax har alltid satt miljön i fokus och alla produkter är: Vattenbaserade, klimatneutrala, biologiskt nedbrytningsbara, flamsäkra, ej testade på djur och inte minst helt fria från fluorocarboner.

Mer information
AktivitetTräna
KönUnisex
Du kanske också gillar..
 1. Warmy Väst Herr Svart
  Warmy Väst Herr Svart
  999,00 kr
 2. Arrak Keps Olive
  Arrak Keps Olive
  149,00 kr
 3. Arrak Competition Burnt Orange Women
  Arrak Competition Burnt Orange Women
  1 299,00 kr
 4. Arrak Keps Marin
  Arrak Keps Marin
  149,00 kr